Prätkiä, demoneita, ja prätkädemoneita

Aiheet: Ajankohtaiset, Julkaisut
6. huhtikuuta 2008, kirjoittajana Veh

Pistetään aluksi prätkiä. Paljon prätkiä – jos ne vaikka ajaisivat kilpaa? Eikun hei, jätkät nyt keksin! Ensin pistetään siihen alaston nainen! Se voisi vaikka olla kuollut, niin se voi olla nakuna vapaasti… ja sitten… öö, joo, se muuttuu demoniksi! Ja tappaa ambulanssikuskit ja kaappaa ambulanssin! Ja ajaa sen sinne prätkäradalle ja prätkien yli ja seinään ja ambulanssi RÄJÄHTÄÄ!

Mutta kun se on niin badass demoni, niin se vain nousee sieltä räjähdyksestä. Ja loput prätkäkuskit pysähtyvät ja… joo, alkavat tapella sen demonin kanssa niillä prätkillään! Ja sitten taas jotain räjähtää! Ja sitten, sitten se demoni fuusioituu prätkän kanssa niin siitä tulee PRÄTKÄDEMONI! Ja se lähtee ajamaan sitä kilparataa ja ne muut prätkäkuskit ajavat sen perässä ja sitten ne ajavat kilpaa ja tappelevat ja sitten jostain tulee TOINEN PRÄTKÄDEMONI ja ne tappavat toisensa!

Tämä kaikki tapahtui sarjan ensimmäisen viiden minuutin aikana. Vähän Blassreiter on magein anime ikinä.

Tyylistä ja ylitulvivasta testosteronista päätellen minun pitäisi ikäni ja sukupuoleni puolesta olla aika hyvin Blassreiterin kohderyhmää. Mutta ei innosta tai huvita – en tiedä että innostaisiko ja huvittaisiko vaikka tykkäisinkin prätkistä, demoneista ja demoniprätkistä. Sarja menee liiallisuuksiin, eikä edes tarpeeksi hauskalla tavalla. Ja demonien ja prätkien tekeminen huonolla 3D:llä pistää silmään eikä tee sarjaa yhtään paremmaksi. Hyvä puoli Blassreiterissa on kuitenkin se, että tällä kertaa Gonzon nettiin pistämä ilmainen jakso vaikuttaisi olevan aivan oikeaa sarjaa eikä mitään halpaa lisukemateriaalia Tower of Druagan tapaan.

Koko jutusta tekee surullisen se, että etukäteen päätin katsovani ilmaisen animen alusta loppuun jotta voisin tukea Gonzon projektia vähintään katsojamäärälaskureita kasvattamalla, ja kenties myös antamalla BOST:ille rahaa. Ja Blassreiteriä joudun kestämään ilmeisesti 26 jaksoa. Joka tapauksessa, leikkauksen takaa löytyy taas Youtube-striimi.

2 vastausta artikkeliin “Prätkiä, demoneita, ja prätkädemoneita”

 1. Xue kirjoittaa:

  Ei 3D-animaatio itsessään niin häiritsevää ollut – mutta tuo miten väki lenteli ympäriinsä täysin massattoman oloisesti ja miten mopot jenkkityyliin räjähtelivät ensimmäisestä kolhusta…

  (5:36 jaksoin katsoa, ei tuo nyt niin huono ollut, joskaan ei kyllä erityisen hyväkään.)

 2. Miizou kirjoittaa:

  Katsoin. Kokonaan.

  Latasin sen mp4-muotoisen ilmaisjakson myös, ja nyt haluan lisää! En siksi, koska sarja olisi oikeasti hyvä, vaan siksi, koska se on hyvällä tavalla huonoja juttuja (esineisiin fuusioituvia mekanoninjademoneja, sekä hi-tech-kommandoja ja kilpa-ajajia, jotka mättävät toisiaan) ja halvasta CGI:stä huolimatta siedettävällä laadulla toteutettua äksöniä.

  Odotin jotain hirveää kuraa, mutta vaikka saimmekin aikamoista kuraa, niin oli Blassreiter silti minulle varsin positiivinen yllätys. Ehdottomasti pitää katsoa lisää. =D

Jätä vastaus