Näppiksen äärestä päivää

Aiheet: Artikkelit, Meta
4. syyskuuta 2008, kirjoittajana elina

Pärstä

Nyt kun Sutku alkaa heräillä kesäuniltaan niin voisin minäkin tervehtiä ja esittäytyä. Olen siis Sutkun uusi apuriblogari Elina, ja tapani tulette tuntemaan. Siviilissä olen Vehin tyttöystävä (teimme siis Bubukuutit!), entinen Kupolin piirtolautojen vastuuhenkilö ja vanha, kärttyisä animutäti. Katson nykyään hirveän vähän animea, koska olen tajunnut että suurin osa siitä on tylsää, populistista huttua. Minulla on kuitenkin paljon sanottavaa sekä japsuilusta että japsuilufandomista, yleensä jotain valittamista. Lupaan kuitenkin olla viihdyttävä, jos ei muuta!

Animen ja mangan lisäksi harrastan BJD-nukkeja, taiteilua, kahvin kittaamista ja nukkumista. Muutamia suosikkisarjojani matkan varrelta ovat mm. Last Exile, Gankutsuou sekä Jigoku Shoujon kaksi ekaa kautta. Katson kaikenmoista huonoutta sen huumoriarvon vuoksi. Iästäni huolimatta olen valtaista Pokémon-tardi.

Näkyillään!

Jätä vastaus