Cheeky cheeky mambo!

Aiheet: Ajankohtaiset, Julkaisut
7. maaliskuuta 2009, kirjoittajana elina

Koska Sutkun kommentoidun postaus lienee se, joss haukuin kerroin mielipiteeni Antique Bakery – sarjasta, niin…no niinpä niin, leffakin siitä tehdään. Korealaista tuotantoa, saa ensi-iltansa marraskuussa. Tiedätte jo mielipiteeni sarjasta, joten eipä siinä enempää. Ainakin trailerin perusteella näyttelijät kyllä eläytyvät rooleihinsa. Ja kakku on aika herkullista!

2 vastausta artikkeliin “Cheeky cheeky mambo!”

  1. Miizou kirjoittaa:

    FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU-!!!!!
    =D

  2. Arana kirjoittaa:

    Ahhahhah, eihän tuo näytä puoliksikaan niin pahalta kuin olisin voinut pelätä. 😀
    Vähän pakotetun oloista tuo mangan siirto live-actioniksi tosin, näin trailerin perusteella. Ihan kuin leffa yrittäisi vähän liikaa. Ei Antique Bakeryn pitäisi yrittää olla ihan noin gay-eeppinen.

Jätä vastaus