Japanitunnelmaa naapurissa

Aiheet: Ajankohtaiset, Uutisointi
15. maaliskuuta 2009, kirjoittajana elina

Sushi Cat

Sushi Cat on Tallinnassa sijaitseva uusi, varsin…värikkään oloinen sushipaikka. Miksei meillä Suomessa ole vielä tajuttu hyödyntää kawaiidesu-ilmiötä näin hyvin? Tosiharrastajat ehkä nyrpistelevät, mutta luulisi tuontyylisen meiningin viehättävän sitä isoa massaa, joka valtaa conitkin. Tuo pitää kyllä tsekata ensi Tallinnanreissulla, toivottavasti sushi on hyvää.

p.s. Mutta onhan meillä Suomessa nyt suomalaista j-poppia! Kyllä, suomalaista j-poppia. Vaikka itse en kuuntele j-poppia ellei ole ihan 100% pakko niin onhan tuo aika söpö ja herttainen, ja lyriikatkin yhtä satunnaisen höttöisiä kuin alkuperäisessä genressäkin.

2 vastausta artikkeliin “Japanitunnelmaa naapurissa”

  1. Tsubasa kirjoittaa:

    Jaa-a, saas nähdä mitä Ippain meidokahvilasta tulee…

  2. niidel kirjoittaa:

    Ai sen sushin takiako tuonne mennäänkin?

    …jaa mutta tämän kirjoittikin elina eikä Veh 😛

Jätä vastaus