”Go-edustusmaajoukkue” blogaa Japanista seuraavat kolme viikkoa

Aiheet: Artikkelit
20. toukokuuta 2009, kirjoittajana Veh

Otan osaa viiden teekkarin retkikuntaan, joka matkustaa Japaniin aikavälillä 21.5.-8.6. mukanaan go-lautapelin Suomen mestari. Tarkoituksenamme on käyttää mestari pelaamassa amatöörien MM-kisoissa Shizuokassa, nähdä ja kokea mahdollisimman paljon Japanista, ja siirtää kiinnostavimmat ja viihdyttävimmät palaset matkasta kiinnostuneiden lukijoiden tietoisuuteen matkablogin avulla. Erityisesti Sutkua koskettavista piirteistä saatan hyvinkin kirjoittaa muutamaan kertaan myös tämän sivuston puolella.

Blogi on jo käynnissä ja teksti kulkee – lähtö on huomenna. Lupaamme tarjota paljon viihdyttävää tekstiä, hienoja valokuvia, ja myös lukuisia videoita nousevan auringon maasta. Käykää kurkistamassa mediakokonaisuutta osoitteesta http://kevaalla.japanissa.fi/

Jätä vastaus