Akselivallat liikkuvana kuvana

Aiheet: Ajankohtaiset, Julkaisut
30. heinäkuuta 2009, kirjoittajana elina

hetalia_axis_powers-4

Enkös minä sanonut että Hetaliasta tulee Teh Iso Juttu? Tämän vuoden Animuconissa Hetaliacossajiin sai melkein kompastella, ja onhan se ultimaattinen fanityttösarja – pelkkiä söpöjä bishounenpoika, joita cossata ja parittaa.

Vilkaisin tässä Hetalian pari ensimmäistä animejaksoa. Voi tosiaan puhua ”vilkaisusta”, sillä ne kestivät molemmat viisi minuuttia – sitten oli pakko lopettaa, kun aloin tuntea oloni lastentarhaikäiseksi. Juoni, mikä se sellainen on? Koko sarja on niin puhdasta ihkutusmateriaalia ettei mitään rajaa (”katsokaa, söpöt maa-tanit, ja nyt ne puhuvat ja liikkuvatkin!”), ja taidan olla hiukan yli-ikäinen tähän touhuun. Taidan jatkossa pysyä vaan kiltisti kurkkimassa nättejä taidekuvia lempimaistani, sillä nättien poikien katselemistahan koko fandom taitaa enimmäkseen olla.

Suosittelen sarjaa, jos olet nuori, innokas naishenkilö ainakin henkisesti. Me muut voimme vaan katsella ja pyöritellä päitämme, ”että tämmöistä tänään”.

Yksi vastaus artikkeliin “Akselivallat liikkuvana kuvana”

  1. Arana kirjoittaa:

    Nuori? Innokas? Naishenkilö? Hei, sehän olen minä! Tämä sarja täytyykin katsastaa heti–! Ei hetkinen, minähän fanitan jo, sepäs sattui. 😀

    Hetaliassa on kyllä se loistava ominaisuus, että ilmiöön voi varsin hyvin osallistua ihan turvallisenkin välimatkan päästä vaikka sitten seuraamalla niitä parhaimpia fanitaiteilijoita, vaikkei sarja itsessään pahemmin iskisi. Ihan kiva määrä hetaliafageiksi identifioituvia fanityttöjähän pitää varsinaista sarjaa tylsänä ja turhana, mutta kuolaakin sitten tuplasti fanistrippien perään. Eläväinen fanikanta onkin mielestäni yksi Hetalian vahvuuksista silloinkin, kun anime tai viralliset stripit feilaavat.

Jätä vastaus